Kaasfondue en raclette

Tijdens de wintermaanden bieden wij u de keuze uit tenminste 8 verschillende kazen die perfect zijn voor fondue en raclette. Op alle andere momenten van het jaar zijn er altijd een 3-tal beschikbaar. Wij voorzien 250 gr kaas per persoon en voegen voor de raclette nog eens 4 soorten aangepaste charcuterie toe. Beschikt u niet over de nodige toestellen? Wij lenen ze u graag uit, de waarborg die we vragen wordt u nadien teruggegeven.

Producten

Kaasfondue

Samenstelling: Moitié-moitié: gruyère réserve en Vacherin Fribourgeois, ajuintjes en augurkjes, lookteentje, witte wijn, Kirsch en stokbrood.
Prijs: 14.50 €/pp
Wenst u een toestel te huren (waarborg : € 50.00, cash te betalen)

Opties:

Gemengde slaschotel (3.95 €/pp)

Raclette

Samenstelling: Assortiment Zwiterse en Franse raclettekazen van rauwe melk (min 4 soorten) met aangepaste vleeswaren: viande de Grison, Italiaanse Alpenham, pancetta en Rosette de Lyon, ajuintjes, augurkjes, aardappel in de schil en stokbrood.
Prijs: 16.50 €/pp
Wenst u een toestel te huren (waarborg : € 50.00, cash te betalen)

Winter raclette

Samenstelling: Raclette met vier verschillende soorten kazen (Fontina DOP, Italië Fribourg AOP, Zwitserland Raclette truffel, Frankrijk raclette met en zonder kruiden) en vleeswaren (Cecina Spanje, Venkelsalami Italië, Pancetta Italië, Alpenham Italië), boschampignons, huisbereide gegrilde paprika, aardappelen in de schil, ajuintjes en augurkjes en stokbrood
Prijs: 23.00 €/pp


Uw winkelmandje

Product
Aantal
Totaal
Uw winkelmandje is momenteel leeg