. .
DSC01630-luc-met-award.jpg DSCN0972-nathalie.jpg DSCN1656-luc-en-nathalie.jpg DSC_0075-nieuwe-winkel-1.jpg DSC_0111-nieuwe-winkel-3.jpg luc-callebaut-aan-het-werk.jpg

Historiek

Kaasmeesters Callebaut staat reeds meer dan 12 jaar garant voor de hoogste kwaliteit in huisgerijpte kazen.

We startten onze kaaswinkel in de Nederstraat in 1999.  Na de Belgische Kaasridders Verbroedering, won Luc het Caseus Award 2008. Het streven naar constante kwaliteit en aanbod werd nog versterkt vertaald in 2012, toe Nathalie eveneens de eerste plaats veroverde in deze officiële meesterschapswedstrijd. Voor de tweede maal werden Kaasmeesters Callebaut Eerste Kaasmeester van België! Het is trouwens ook de eerste maal dat een vrouw deze prestigieuse wedstrijd wint. Uniek in Europa is dat het een echtpaar in dezelfde zaak is!

Dit alles bevestigd nog maar eens ons niet aflatende streven naar kwaliteit en originaliteit in ons aanbod. Hierdoor kunnen we ons aanbod uitbreiden deze winter met enkele nieuwe formules van kaasschotels. Aanraders zijn "Kaasmeester" en de "Enjoy Cheese" kaasschotels.   -->

Het nieuwe adres, centraal op de Markt te Oudenaarde, is ondertussen iedereen wel bekend. We staan garant dat dit dé plaats blijft in Oudenaarde en omstreken waar U de lekkerste kazen kan blijven vinden.

Ook het assortiment wijnen heeft een mooie aanvulling gekregen, met onder andere biologische en bio-dynamische wijnen, aangevuld met cava's, bieren, porto's enz. Een geschenkmand kan u samenstellen uit een groot gama aan specialiteiten op maat en naar eigen budget.

We zien er naar uit U te mogen begroeten in de winkel. Vraag vooral naar uw klantenkaart!
Luc en Natalie