. .

Kaasfondue en raclette

Tijdens de wintermaanden bieden wij u een keuze uit minimaal 8 soorten kazen die perfect geschikt zijn voor fondue en raclette. Tijdens de andere maanden zijn er steeds een 3-tal beschikbaar. Ook hier voorzien wij 250 gr kaas per persoon, met voor de raclette nog eens 4 soorten aangepaste charcuterie erbovenop. Beschikt u niet over de nodige toestellen? Wij lenen ze u graag gratis uit, de waarborg die we vragen wordt u naderhand teruggegeven.

slideshow-Raclette_01.jpg slideshow-Raclette_02.jpg

Keuze:

Kaasfondue

Een 3-tal verschillende kaassoorten, ajuintjes en augurkjes, stokbrood, lookteentjes, Kirsch eau-de-vie, voldoende witte wijn en een eitje.

 

Prijs:
€ 11,50 pp

Gemengde salade
€ 2,85 pp

Waarborg per fonduetoestel:
€ 40,00

Om het u écht gemakkelijk te maken kan u huisbereide kaasfondue bestellen. Verkrijgbaar per 2 personen (500 gr). Wij bereiden 2 versies: Classic, moité moité (€ 23,00 per 2 pers.) of Royale met zwarte truffel (€ 32,00 per 2 pers.). Beide soorten dient u gewoon op te warmen in de fonduepot (zonder stokbrood, ajuintjes, augurkjes...)

Raclette

Een assortiment van Zwitserse en Franse kazen (een 8-tal soorten, afhankelijk van het seizoen en het aantal personen), allemaal verschillend in smaak, maar met 1 belangrijke gelijkenis: bereid uit rauwe melk. Voor zij die durven zijn er ook nog een Italiaanse kaas en een geitenkaas die kunnen gebruikt worden voor raclette (optioneel, op verzoek).

Wij bieden naast de kaas ook nog 4 soorten aangepaste fijne vleeswaren, ajuintjes en augurkjes, een aardappel in de schil en stokbrood aan. U merkt het: alles voor een geslaagde, gezellige warme winteravond.

 

Prijs:
€ 11,50 pp

Gemengde salade
€ 2,85 pp

Waarborg per kaasplank:
€ 25,00

Waarborg per vleesschotel:
€ 10,00

Waarborg per raclettetoestel:
€ 40,00