. .

Kaasplanken

Wij voorzien steeds 250 gr kaas per persoon. Het aantal soorten is (afhankelijk van het aantal personen) 7 per plank. Deze selectie is gespreid over heel ons assortiment van ongeveer 240 soorten kwaliteitskazen, rekening houdende met de gepaste affinage van de kazen en het seizoen. Het aanbod van Franse kazen selecteren we zelf op de vroegmarkt van Rungis te Parijs. De Italiaanse, Spaanse, Engelse, Schotse en andere Europese kazen voeren we rechtstreeks in van producenten die we persoonlijk bezocht hebben. Ook voor de Belgische kazen kennen we zowat al onze producenten persoonlijk.

Elke plank is steeds vergezeld van witte en blauwe druiven, vijgen, dadels, abrikozen en nootjes met rozijnen. Desgewenst kunnen we ook zorgen voor extra vers fruit (ananas, kiwi, meloen,…). Vlaggetjes met de benaming, het land, de streek en het soort melk maken dat u uw lievelingskaas nooit meer vergeet.

We houden natuurlijk ook zo veel mogelijk rekening met uw eigen wensen voor de samenstelling van de kaasschotel.

Als extra bieden we u ook nog een huisgebakken assortiment aangepaste broodjes aan (inclusief boter).

kaasplank-1.jpg

Assortiment

Sinds enige tijd kan u een keuze maken uit verschillende kaasplanken. Ons uitgebreid assortiment en onze grote specialisatie maken dat we u het jaar rond een kaasplank per land kunnen aanbieden. U krijgt dan natuurlijk de beste kazen van dat land gepresenteerd.

België

Hoofdgerecht 250 gr
€ 11,00 pp

Dessert 150 gr
€ 7,55 pp

Luxeplank (met extra seizoensfruit) + € 2,85 pp

Frankrijk

Hoofdgerecht 250 gr
€ 11,60 pp

Dessert 150 gr
€ 8,15 pp

Luxeplank (met extra seizoensfruit) + € 2,85 pp

Italië

Hoofdgerecht 250 gr
€ 12,10 pp

Dessert 150 gr
€ 8,30 pp

Luxeplank (met extra seizoensfruit) + € 2,85 pp

Tradition

Kazen van verschillende landen geassorteerd:

Hoofdgerecht 250 gr
€ 11,00 pp

Dessert 150 gr
€ 7,55 pp

Luxeplank (met extra seizoensfruit) + € 2,85 pp

De Feestkaasplank

Enkel verkrijgbaar in december en januari. Kaasassortiment uit 7 verschillende landen, feestelijk versierd met seizoensfruit, crackers, toastjes, kweepeergelei, confituur, chutney en dadel- of vijgentaart. Verkrijgbaar met of zonder aangepaste wijnen (wij voorzien een halfe fles per persoon) vanaf 4 personen.

Feestkaasplank (zonder wijn)
€ 20,00 pp

Feestkaasplank (met wijn)
€ 23,00 pp

De Kaasmeester

Dit is een kaasplank met de meest exclusieve kazen uit het assortiment. Kazen die u anders misschien nooit zou kiezen. Een aanrader voor elke échte kaasliefhebber die ook eens verrast wil worden.  Gegarneerd met aangepast vers fruit en aangepaste confituur en chutney. Te bestellen vanaf 4 personen.

Hoofdgerecht
€ 16,50 pp

Enjoy Kaasplank

Drie verschillende kaasplanken, te verkrijgen vanaf 6 personen, met aangepaste garnituur, aangepaste wijnen en porto van het huis "Tienpont".

1e plank: 1 fles wit

2e plank: 2 flessen rood

3e plank: 1 fles porto

Enjoy Kaasplank : € 22,00 pp
Per 2 personen meer: 1 extra fles wit of rood naar keuze.

Broodassortiment

Brood + boter
€ 2,95 pp

Brood dessert + boter
€ 2,35 pp

Waarborg per kaasplank
€ 25,00 pp

Natuurlijk kan u bij ons ook terecht voor kaasbuffetten voor groepen, verenigingen, scholen, ... Vraag gerust informatie over onze speciale voorwaarden, wij maken u een offerte op maat.